fbpx

Ach te bezy

Kuchnia Baccaro > Ach te bezy

25 stycznia 2020 (sobota)
godz. 16:00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 220 zł

MENU

Miłośnicy słodkości wpadajcie – nie taka beza straszna jak się wydaje 🙂

Menu:

        1. Mini bezy z kremem waniliowym z rabarbarem lub truskawkami
        2. Daquoise z kremem waniliowym i karmelizowanymi bananami
        3. Mus z mango na bzie włoskiej
        4. Concorde – francuski tort bezowy

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

Edyta Bednarz

Edyta o sobie: pasja do wypieków popchnęła mnie do otwarcia pierwszej restauracji ponad 5 lat temu.  Uwielbiam robić bezy i serniki, a od pewnego czasu specjalizuje się w monoporcjach. Na wspólnych warsztatach opowiem Wam dlaczego beza jest kapryśna jak kobieta i jak z nią rozmawiać żeby się udała.

Od prawie roku osładza życie łodzianom w BEZA Food and Burbon.