fbpx

Bąble na każdą porę dnia

Kuchnia Baccaro > Bąble na każdą porę dnia

26 listopada 2020 (czwartek)
godz. 17.30
czas trwania : ok. 2,5-3 godz.
cena : 200 zł

MENU

Kolejne spotkanie z cyklu „Zostań domowym sommelierem”. Tym razem na warsztat weźmiemy bąble !

1. Sposób produkcji, prosecco, cavy , sekt , szampana , asti itd
2 Degustacja 6 win z różnych  miejsc na świecie
3 Z czym możemy parować w/w wina
4 Degustacja w ciemno , żeby odróżnić metodę naturalną od charmata

 

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

Ola Józefowicz

absolwentka Wine & Spirit Education Trust oraz Polish Wine Academy.

Uczestniczka programu Mentors4Starters jako mentee Roberta Mielżyńskiego.

Pomysłodawczyni winebaru „Dwa przez cztery