fbpx

Głodny Świata – Kuchnia Balijska

Kuchnia Baccaro > Głodny Świata – Kuchnia Balijska

11 stycznia 2020 (sobota)
godz. 16:00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 220 zł

MENU

Menu:

  1. GADO-GADO – HIT Indonezji!  niby-sałatka w lekko pikantnym sosie orzeszków ziemnych: szaleństwo!
  2. JUKUT URAB – balijska bomba świeżości i smaków: sałatka z miąższem kokosowym i chrupiącymi warzywami
  3. TAHU MESANTEN – nieziemskie, balijskie curry z mlekiem kokosowym
  4. DADAR GULUNG – małe i urocze zielone naleśniki wypchane po brzegi słodkim miąższem kokosowym. OMG!

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

 

 

Filip Turowski

autor bloga „Głodny świata”, łączy dwie największe pasje – podróżowanie i gotowanie;

jak twierdzi „nic nie daje tyle frajdy co smakowanie świata”