fbpx

Jesienne owoce z procentami

Kuchnia Baccaro > Jesienne owoce z procentami

22 listopada 2020 (niedziela)
godz. 16.00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 220 zł

Menu:
1. Przystawka: Grilowany ser kozi podany na sałatce z burakiem i kumkwatami macerowanymi w martini
2. Zupa: Krem z selera z karmelizowanymi w cydrze jabłkami i posypką orzechową
3. Danie główne: Łosoś w śliwkowym sosie teryaki z żubrówką  i kokosowym ryżem
4. Deser: Gruszki faszerowane migdałami i ciasteczkami amaretti zapiekane w prosecco  i podane ma musie z mascarpone

 

Zapisy – warsztaty@baccaro.pl 

Ola Obołończyk 

jest pasjonatką gotowania, jedzenia i poznawania świata poprzez smak. Tworzy przepisy kulinarne starając się odkryć znane składniki i potrawy na nowo. W kuchni stawia na prostotę, sezonowość i lekkość, ale zawsze na pierwszym miejscu jest u niej smak- musi być pysznie !
Jak sama mówi: „moja kuchnia nie ma nazwy ani określonego miejsca na mapie to serce, a już na pewno żołądek, zgubiłam we Włoszech :)”