fbpx

KUCHNIA WIETNAMSKA

Kuchnia Baccaro > KUCHNIA WIETNAMSKA

KUCHNIA WIETNAMSKA

9 stycznia 2021 (sobota )
godz. 16.00
czas trwania: ok. 4  godz.
cena: 220 zł

Menu:

  1. PHO z wieprzowymi pulpecikami i makaronem ryżowym
  2. NEM(sajgonki) z krewetkami
  3. Bułeczki BAO z karmelizowanym boczkiem jabłkiem i serem
  4. Banh Mi z wołowiną z woka
  5. Kuleczki ryżowe w syropie imbirowym z orzeszkami ziemnymi

Dodatkowo Lemoniada z gotowanych cytryn z imbirem z mlekiem kokosowym

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

Gosia Pindych

tworzy zespół kuchni restauracji „Quale”

doświadczenie zdobywała w Concordia Taste w Poznaniu, Bo. Poznań, Krew i Woda w Gdyni czy Senses w Warszawie (jedna z dwóch polskich restauracji nagrodzonych gwiazdką Michelin)