Rene Tsikampoungui

Kuchnia Baccaro > Prowadzący > Rene Tsikampoungui

Od 9 lat w Polsce. Wychowany w Kongo, od najmłodszych lat zaglądał mamie i babci do garnków, dorzucając do nich zaskakujące przyprawy i składniki, czego efektem były oryginalne potrawy zachwycające zarówno rodzinę, jak i gości składających wizyty w porze obiadowej. Od trzech lat na Off Piotrkowska Rene prowadzi restaurację MEG MU African cook serwującą autorską kuchnię opartą na inspiracjach wywiedzionych z Czarnego Lądu. Spotkania z Rene są idealną okazją, by zarazić się pasją Szefa Kuchni do patrzenia na gotowanie w kreatywny sposób i eksperymentowania z nowatorskimi rozwiązaniami. Zapraszamy na smakowitą podróż w głąb Afryki!

Zapraszamy na warsztaty kulinarne prowadzone przez szefów kuchni

SzczegółyKontakt