fbpx

Święta dookoła świata

Kuchnia Baccaro > Święta dookoła świata

13 grudnia 2020 (niedziela)
godz. 16.00
czas trwania: ok. 4  godz.
cena: 220 zł

Menu:

  1. Faszerowane mięsem papryczki Poblano w kremowym sosie orzechowym z granatem (Meksyk)
  2. Kremowa zupa z kurczakiem, cytryną i ryżem (Grecja)
  3. Pierś z indyka faszerowana grzybami, zapiekana w szynce parmeńskiej (Hiszpania) i sałatka z jarmużu, orzechów i pieczonych buraków (Szwecja)
  4. Pumpkin Pie – ciasto dyniowe na kruchym spodzie (USA)

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

Gosia Pindych

doświadczenie zdobywała w Concordia Taste w Poznaniu, Bo. Poznań, Krew i Woda w Gdyni czy Senses w Warszawie (jedna z dwóch polskich restauracji nagrodzonych gwiazdką Michelin)