fbpx

Szparagowa uczta

Kuchnia Baccaro > Szparagowa uczta

SZPARAGOWA UCZTA

13 czerwca 2020 (sobota)
godz. 16.00
czas trwania: ok. 4  godz.
cena: 220 zł

Menu:

  1. Jajka w koszulce ze szparagami i  sosem holenderskim
  2. Zupa z białych szparagów z czarnuszką
  3. Stir-fry z wołowiną, tofu i  szparagami
  4. Sałatka na ciepło ze szparagami, kaszą gryczaną, kozim serem i olejem z pestek dyni
  5. Tarta ze szparagami i dorszem

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

Gosia Pindych

doświadczenie zdobywała w Concordia Taste w Poznaniu, Bo. Poznań, Krew i Woda w Gdyni czy Senses w Warszawie (jedna z dwóch polskich restauracji nagrodzonych gwiazdką Michelin)