fbpx

W cztery śniadania dookoła świata

Kuchnia Baccaro > W cztery śniadania dookoła świata

24 stycznia 2021 (niedziela )
godz. 10.00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 220 zł

Zacznij z nami dobrze dzień – zapraszamy na śniadanie !

 

Menu:

1.Śniadanie w Azji: malezyjska laksa
2.Śniadanie w Afryce: tunezyjska szakszuka i miętowa herbata z piniolami
3.Śniadanie w Europie: angielski czekoladowo- orzechowy pudding  z chałki
4. Śniadanie w Ameryce Płdn: meksykańska tostada z fasolą, guacamole i jajkiem sadzonym

Ola Obołończyk

jest pasjonatką gotowania, jedzenia i poznawania świata poprzez smak. Tworzy przepisy kulinarne starając się odkryć znane składniki i potrawy na nowo. W kuchni stawia na prostotę, sezonowość i lekkość, ale zawsze na pierwszym miejscu jest u niej smak- musi być pysznie !
Jak sama mówi: „moja kuchnia nie ma nazwy ani określonego miejsca na mapie to serce, a już na pewno żołądek, zgubiłam we Włoszech :)”