fbpx

Uczta mięsożerców: dziczyzna

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Uczta mięsożerców: dziczyzna

26 listopada 2016 (sobota)
godz. 16.00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 220 zł

MENU

Menu:

Przystawka: Stek z jelenia szybko smażony / pure z ziemniakow z truflą i miodem / olej szczypiorkowy

Zupa: Consomme z bażanta z tymiankiem oraz pieczonymi warzywami korzennymi

Danie główne: Bażant w boczku z sosem cydrowym / ziemniaki z ogniska / warzywa karmelizowane

Deser: Pannacotta waniliowa z kruszonką Oreo oraz salsą truskawkową

 

Warsztaty wzbogacone będą krótką prelekcją prowadzoną przez Szefa Marka nt. dziczyzny.

 

Zapisy :
kontakt@baccaro.pl lub telefonicznie 694 414 756

Marek Kropielnicki

szef kuchni „Reduta Banku Polskiego”,
doświadczenie zdobywał m.in. w restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin),
z zamiłowania myśliwy