Dzień w kuchni hiszpańskiej

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Dzień w kuchni hiszpańskiej

8 czerwca 2019 (sobota)
godz. 17.00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 200 zł

MENU

Menu:

  1. Gazpacho z pomidorów, zielonego ogórka i papryki
  2. Paella: klasyczne danie z ryżu z kurczakiem, mulami oraz krewetkami
  3. Tortilla de patatas: omlet ziemniaczano-warzywny podany z majonezem oraz frytowanym jarmużem
  4. Churros con chocolate: słodkie paluchy cynamonowe i gorzką czekoladą z chilli
  5. Pintxos, czyli baskijskie przekąski/grzanki z farszami: z krewetek i wędzonego łososia / z kozim serem i konfiturą

 

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

Adam Wasilewski

kucharz,

lada dzień szef kuchni w nowej restauracji w Monopolis,

ukończył szkołę kulinarną CFA Louis Prioux w Bar-le-Duc we Francji,

doświadczenie zdobywał we Francji, Hiszpanii ostatnio w restauracji Senses w Warszawie.