fbpx

Restaurant Week: Egzotycznie-aromatycznie

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Restaurant Week: Egzotycznie-aromatycznie

26  kwietnia 2017 (środa)
godz. 18.00
czas trwania : ok. 2,5 godz.
cena : 80 zł

MENU

Egzotycznie – aromatycznie będziecie gotować i przyprawiać wspólnie z Klaudią Budny – finalistką programu MasterChef.

W menu naszej aromatycznej podróży:

  1. Aromatyczny krem marchewkowo-pomarańczowy z prażonym słonecznikiem
  2. Marokański tadzin z kurczakiem
  3. Wariacja nt. eton mess

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

Zapisy :
www.restaurantweek.pl

Więcej informacji możecie uzyskać telefonicznie 694 414 756

Klaudia Budny

finalistka programu MasterChef