fbpx

Farina Bianco w Baccaro

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Farina Bianco w Baccaro

24  kwietnia 2018 (wtorek)
godz. 18.00
czas trwania : ok. 2,5 godz.
cena : 90 zł

MENU

Menu:

  1. Surf and turf – połączenie wołowiny z owocami morza w jednym daniu: wołowina / krewetki / ryż koji / komosa / panco / wakame / majonez kolendrowy
  1. Jogurt w nowoczesnej odsłonie: jogurt / śmietana / mleko

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania! Specjalnie dla Was zaprosiliśmy szefów kuchni Waszych ulubionych restauracji. Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

Zapisy :
www.restaurantweek.pl

Kamil Maćkowski

executive chef restauracji „Farina Bianco” i „Wall Street”

Wszystkiego o gotowaniu nauczył się praktykując na brytyjskich wyspach oraz w topowych polskich restauracjach i hotelach.
W 2017 roku jego restauracja zdobyła 2-gie miejsce w Polsce i 1-sze w Łodzi podczas jesiennej edycji festiwalu Restaurant Week