fbpx

Filharmonia smaku w Baccaro

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Filharmonia smaku w Baccaro

25  kwietnia 2018 (środa)
godz. 18.00
czas trwania : ok. 2,5 godz.
cena : 90 zł

MENU

Menu:

  1. Pasztet z czerwonej soczewicy / marynowane wiosenne warzywa / vinegret marchewkowy
  2. Polędwica z dorsza z kruszonką panko, boczkiem, prażoną cebulą w maśle / remulada z selera i orzechów / piure z kalafiora / puree z jabłka / smażony kalafior / oliwa pietruszkowo-koperkowa
  3. Sernik z koziego sera / krem z białej czekolady z mascarpone / sezonowe owoce (malina, borówka, truskawka) lub prażone orzechy w carmelu

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania! Specjalnie dla Was zaprosiliśmy szefów kuchni Waszych ulubionych restauracji. Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

Zapisy :
www.restaurantweek.pl

Kamil Skrok

szef kuchni restauracji „Filharmonia Smaku”

Młody i ambitny kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Jego mocną stroną jest smak i precyzja podania serwowanych przez niego autorskich dań.
W 2017 roku w konkursie łódzkie Nagrody Kulinarne zdobył tytuł „Najlepszy Szef Kuchni”.