fbpx

Głodny świata: 4 talerze dookoła świata

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Głodny świata: 4 talerze dookoła świata

12 maja 2018 (sobota)
godz. 17:00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 200 zł

MENU

Menu:

  1. Arepas con pollo y aguacate, czyli kolumbijskie placki kukurydziane z pieczonym kurczakiem, awokado i kolendrą (Kolumbia)
  2. Hummus z daktylami karmelizowanymi w melasie z granatów z prażonymi pistacjami (Bliski Wschód)
  3. Yaki Udon, czyli smażony makaron udon (Japonia)
  4. Alfajores con dulce de leche, czyli kruche kukurydziane ciasteczka z domowym kajmakiem (Peru)

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

 

Masz pytania – zadzwoń: 694 414 756

Filip Turowski

autor bloga „Głodny świata”, łączy dwie największe pasje – podróżowanie i gotowanie;

jak twierdzi „nic nie daje tyle frajdy co smakowanie świata”