Jej wysokość beza

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Jej wysokość beza

18 października 2019 (piątek)
godz. 17.30
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 200 zł

MENU

Miłośnicy słodkości wpadajcie – nie taka beza sraszna jak się wydaje 🙂

Menu:

  1. Beza pavlova z karmelizowanymi migdałami, kremem mascarpone, kruszona chałwą i owocem granatu
  2. Dekoracje z bezy francuskiej
  3. Owoce leśne gotowane w martini fiero z cynamonową kruszonką i bezą włoską
  4. Orzechowa beza z kremem kawowym orzechami laskowymi i sosem karmelowym

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

Edyta Bednarz

Edyta o sobie: pasja do wypieków popchnęła mnie do otwarcia pierwszej restauracji ponad 5 lat temu.  Uwielbiam robić bezy i serniki, a od pewnego czasu specjalizuje się w monoporcjach. Na wspólnych warsztatach opowiem Wam dlaczego beza jest kapryśna jak kobieta i jak z nią rozmawiać żeby się udała.

Od prawie roku osładza życie łodzianom w BEZA Food and Burbon.