Jesień po TAJSKU z Głodnym Świata

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Jesień po TAJSKU z Głodnym Świata

14 września 2019 (sobota)
godz. 18.00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 220 zł

 

uwaga: przy zakupie udziału w obu warsztatach z Głodnym Świata – łączna cena za oba warsztaty to 400 zł.

MENU

Jesień to idealny moment na krótki wypad do Tajlandii, również na talerzu! Wybierz się z nami w podróż przez rozgrzewające aromaty Dalekiego Wschodu i poczuj miętę do tajskiej szamy. Inaczej i tak się nie da, słowo.
Menu:
  1. ho mok pal: pyszne „fish cakes” gotowane na parze, małe bomby tajskich smaków!
  2. pad pak boong: chrupiące liście szpinaku wodnego w sosie sojowym z czosnkiem i chilli, nieodzowny element tajskiego obiadu!
  3. żółte curry z korzeniami: gęste, kremowe i słodkie! prawdziwa tajska magia
  4. mango sticky rice: komentarz zbędny, po prostu!

 

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

Filip Turowski

autor bloga „Głodny świata”, łączy dwie największe pasje – podróżowanie i gotowanie;

jak twierdzi „nic nie daje tyle frajdy co smakowanie świata”