fbpx

Kuchnia indyjska: przekąski

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Kuchnia indyjska: przekąski

2  marca 2017 (czwartek)
godz. 17.00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 150 zł/osoba

MENU

Menu:

  1. Samosa: tradycyjne indyjskie pierożki z farszem z groszku; podawane z sosem miętowym
  2. Pakora: smażone warzywa w pikantnym cieście
  3. Bundi: smażone kuleczki z mąki z ciecierzycy z aromatyczną mieszanką przypraw
  4. Kaczori: pikantne placuszki z nadzieniem
  5. Czatnej: gęsty, pikantny sos z owoców, używany jako dodatek do potraw
  6. Lassi: orzeźwiajacy napój na bazie jogurtu

Zapisy :

kontakt@baccaro.pl lub telefonicznie 694 414 756

Bogusław Tomczyk i Anna Lachowicz-Tomczyk

prowadzą firmę kateringową Veggie