fbpx

Kuchnia indyjska

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Kuchnia indyjska

20  maja 2017 (sobota)
godz. 11.00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 160 zł

MENU

Menu:

  1. Samosa – tradycyjne indyjskie pierożki z farszem z groszku; podawane z sosem miętowym
  2. Raita – gęsty sos na bazie jogurtu z ogórkiem i przyprawami, niezbędny dodatek do potraw indyjskich
  3. Warzywne curry – aromatyczne warzywne danie z dodatkiem mleczka kokosowego i przypraw
  4. Ryż basmati
  5. Halava – pudding z prażonej mąki z ciecierzycy z korzennymi przyprawami i pomarańczą

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

Zapisy :
kontakt@baccaro.pl lub telefonicznie 694 414 756

Anna i Bogusław Tomczyk

Właściciele firmy cateringowej Veggie, ich specjalnością jest pieczywo na zakwasie oraz kuchnia indyjska.

W kuchni i w życiu wyznają zasadę, że dobre życie zaczyna się od dobrego jedzenia.