Kuchnia sezonowa z Kamilem Skrokiem

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Kuchnia sezonowa z Kamilem Skrokiem

15 czerwca 2019 (sobota)
godz. 17.00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 210 zł

MENU

Menu:

  1. Tatar z łososia z kalarepą, ogórkiem, szczypiorkiem, piklowaną  szalotką i kwaśną smietaną ze świeżymi ziołami
  2. Chłodnik litewski na młodych burakach z jajkiem, szyjkami rakowymi i młodym ziemiakiem
  3. Filet z dorsza ze szparagami i śmietanowym sosem beure blanc
  4. Krem mascarpone z białą czekoladą, rabarbarem, malinami i truskawakami

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

Kamil Skrok

szef kuchni restauracji „Powidoki”