fbpx

Lunchboxy: warzywo do pudełka

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Lunchboxy: warzywo do pudełka

9 czerwca 2018 (sobota)
godz. 11:00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 200 zł

MENU

Menu:

  1. Sałatka z młodych ziemniaczków z kiszoną marchwią i pesto
  2. Kiszone marchewki do sałatek i misek rozmaitości
  3. Gazpacho-smoothie z truskawkami
  4. Miska rozmaitości z pilaw z komosy, szparagami, prażoną cieciorką, botwinką i różowym sosem tahini
  5. Ekspresowe batony z domowym masłem orzechowym

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

 

Masz pytania – zadzwoń: 694 414 756

Dominika Wójciak

wyróżniona przez samego Gordona Ramsay’a zwyciężczyni III edycji programu MasterChef.

Z wykształcenia geodetka, z zamiłowania podróżująca pasjonatka dobrego jedzenia i równie dobrego wina. Autorka bestsellerowych książek kucharskich Sezonowe Warzywo, Warzywo i Ziarno.

W kuchni udowadnia, że warzywo to nie tylko dodatek do kotleta oraz, że z ziaren i kasz można przygotować dosłownie wszystko. W wolnej chwili uzupełnia zapasy kiszonych cytryn i dukkah, nie wyobraża sobie spiżarni bez kimchi, uwielbia zapach prażonego kuminu.