Uczta mięsożerców z Kubą Wolskim

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Uczta mięsożerców z Kubą Wolskim

20 września 2019 (piątek)
godz. 18.00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 230 zł

MENU

Uczta mięsożerców – w piekielnym wydaniu, pod przewodnictwem Jakuba Wolskiego.

 

W menu:

  1. Dzik na patyku, czyli cevab chichi na leśną nutę podany na sałatach z vinegrette z miodem spadziowym
  2. Gulasz z dzika bogaty w wino, jałowiec i czosnek niedźwiedzi
  3. Stek z udźca jelenia
  4. Mus czekoladowy z ciasteczkami żołędziowymi

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

Jakub Wolski

uczestnik VI edycji programu Hell’s Kitchen

właściciel Soul Food Bistro i Rock Food Trucka