Morskie opowieści

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Morskie opowieści

25 maja 2019 (sobota)
godz. 17.00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 230 zł

MENU

  1. Carpacio szaparagowe z fetą, truskawkami i karmelizowanym słonecznikiem
  2. Ośmiornica z sezonowymi warzywami: palonym bakłażanem z oliwą truflową, karmelizowaną marchewką i vinegretem truskawkowym
  3. Patelnia owoców morza w sosie maślano-winnym
  4. Sorbet cytrusowo-bazyliowy

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

Karol Lubczyński

szef kuchni restauracji „Pracowni Aperitivo”

jego specjalnością jest kuchnia francuska

po szkole gastronomicznej wyjechał do Francji, gdzie kontynuował edukację i szkolił się w gwiazdkowych restauracjach