fbpx

Pho Bo – wietnamski rosół na warsztat

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Pho Bo – wietnamski rosół na warsztat

11 marca 2017 (sobota)
godz. 16.00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 160 zł

MENU

Menu:

Zupy bazy:

  1. Zupa Pho w wersji vege
  2. Zupa Pho wołowa

Dodatki:

  1. Ostra wolowina
  2. Marynowana czerwona cebula
  3. Warzywa julienne
  4. Pierożki wonton
  5. Smażone tofu
  6. Peklowane bok choy
  7. Ostry olej chili
  8. Ostro kwaśne grzyby

 

Zapisy :
kontakt@baccaro.pl lub telefonicznie 694 414 756

Sandra Guy

miłośnik podróży po świecie i zgarniania nowych smakow.

z kuchnią związana od ponad 10 lat. od kilku lat concept designer i chef dla restauracji w Dubaju.

gotuje ostro, ultra kolorowo i zawsze z pasją i wielkim uśmiechem