fbpx

Powrót do korzeni

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Powrót do korzeni

26  listopada 2017 (niedziela)
godz. 16.00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 170 zł

MENU

W menu:

  1. Tatar z pieczonego buraka z pianką chrzanową i suszonym twarogiem z Podlasia
  2. Aksamitny krem z topinamburu  ze smażonym przegrzebkiem, świeżym szpinakiem skąpanym w palonym maśle i tartym orzechem laskowym
  3. Spaghetti z salsefii ze świeżo ciętym szczypiorkiem i parmezanem, ekologiczne żółtko, wędzona słonina oraz chrust z salsefi
  4. Ciasto marchewkowe z kremem angielskim oraz konfiturą z czarnej porzeczki

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

 

Zapisy :

kontakt@baccaro.pl

Więcej informacji możecie uzyskać telefonicznie 694 414 756

Jakub Hamankiewicz