fbpx

Restaurant Week: Bon appetit

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Restaurant Week: Bon appetit

25  października 2017 (środa)
godz. 18.00
czas trwania : ok. 2,5 godz.
cena : 90 zł

MENU

Wspólnie z Jakubem Hamankiewiczem, który razem z restauracją „Cztery ściany” zdobył GRAND PRIX podczas Restaurant Week 2016 (edycja jesienna) poznacie tajniki zwycięskich dań.

W menu dwa dania ze zwycięskiej edycji:

  1. dynia/jajko/parmezan, czyli velouté z dyni jajko 63 kruszonka z parmezanu i wariacje dyniowe: pieczona, marynowana, pączek
  2. panna cotta cytrynowa (bez żelatyny) z kruszonką i kakaem

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

Zapisy :
www.restaurantweek.pl

Więcej informacji możecie uzyskać telefonicznie 694 414 756

Jakub Hamankiewicz

miłośnik kuchni sezonowej, zaraża pasją do gotowania i pozytywnym nastawieniem do życia

do niedawna szef kuchni i współwłaściciel łódzkiej restauracji „Cztery ściany”