fbpx

Restaurant Week: Uczta mięsożerców

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Restaurant Week: Uczta mięsożerców

27  kwietnia 2017 (czwartek)
godz. 18.00
czas trwania : ok. 2,5 godz.
cena : 80 zł

MENU

Prawdziwa gratka dla mięsożerców ! Wspólnie z Damianem Marchlewiczem – zwycięzcą programu Hell’s Kitchen przygotujecie wspaniałą ucztę dla podniebienia

 

W menu:

  1. Spring rollsy z kurczakiem
  2. Kanapka ze stekiem, chrzanem i konfiturą z czerwonej cebuli
  3. Mini burrito z wołowiną i guacamole

 

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

Zapisy :
www.restaurantweek.pl

Więcej informacji możecie uzyskać telefonicznie 694 414 756

Damian Marchlewicz

zwycięzca programu Hells’ Kitchen