fbpx

Restaurant Week: Vivá la fiesta

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Restaurant Week: Vivá la fiesta

26  października 2017 (czwartek)
godz. 18.00
czas trwania : ok. 2,5 godz.
cena : 90 zł

MENU

Meksyk w kuchni ! Aromatyczne i obłędne dania kuchni meksykańskiej będziecie gotować i przyprawiać wspólnie z Klaudią Budny – finalistką programu MasterChef.

W menu naszego świętowania:

  1. Zupa limonkowa
  2. Chrupiąca quesadilla z szarpaną wieprzowiną
  3. Tradycyjne taco z kurczakiem, quacamole, salsą pomidorową i oryginalnym sosem chilli

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

Zapisy :
www.restaurantweek.pl

Więcej informacji możecie uzyskać telefonicznie 694 414 756

Klaudia Budny
finalistka programu MasterChef