Restaurant Week w Baccaro

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Restaurant Week w Baccaro

WARSZTATY Z GOSIĄ PINDYCH

15 kwietnia 2019 (poniedziałek)
godz. 18.00
czas trwania: ok. 2,5h godz.
cena: 99 zł

Gosia Pindych z „Quale” podpowie jak wykorzystać produkty, które z niecierpliwością czekają już od dłuższego czasu w Waszych lodówkach na swój wielki dzień i wyczarować z nich mistrzowskie dania

Menu:

  1. Muffiny bananowe
  2. Tosty francuskie z chlebka bananowego
  3. Szakszuka z czerwonym winem
  4. Piklowane jajka
  5. Domowa ricotta

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

WARSZTATY Z LAURĄ RESZPONDEK

16 kwietnia 2019 (wtorek)
godz. 18.00
czas trwania: ok. 2,5h godz.
cena: 99 zł

Znana Wam dobrze Laura Reszpondek z „Papuvege” zaskoczy Was nietypowym wykorzystaniem wody po ciecierzycy do…deseru.

Menu:

  1. Harira
  2. Humus z pesto z pietruszki i orzechów laskowych
  3. Mus czekoladowy z wody po ciecierzycy, gorzkiej czekolady z owocami

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

WARSZTATY Z KAROLEM LUBCZYŃSKIM

17 kwietnia 2019 (środa)
godz. 18.00
czas trwania: ok. 2,5h godz.
cena: 99 zł

Menu:

  1. Tatar wołowy z grzanką z kozim serem, mango, marakują i kolendrą
  2. Polędwiczka z dorsza z ziemniaczanym risotto z sosem beuree blanc
  3. Dekonstrukcja szarlotki

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl