Słodkie bez wyrzeczeń

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Słodkie bez wyrzeczeń

26 stycznia 2019 (sobota)
godz. 17.00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 180 zł

MENU

Menu:

  1. Tarta orzechowa z ciecierzycy z bananem i polewą czekoladową
  2. Blondie z fasoli z powidłami
  3. Ciasteczka brownie z komosy ryżowej
  4. Pudding chia kawowo-orzechowy

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

Ina Rybarczyk

autorka bloga True Taste Hunters

Malarka, pasjonatka jogi i wszelkiej aktywności fizycznej, chodząca z głową w chmurach, potrafiąca godzinami czytać wiersze. Swój zmysł artystyczny przeniosła do kuchni tworząc wyjątkową, nietuzinkową, zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną. Na swoim koncie ma już dwie roślinne książki kucharskie „Łowcy smaków” i „Łowcy smaków. Cztery pory roku”.