fbpx

Świąteczne dania rybne

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Świąteczne dania rybne

10  grudnia 2017 (niedziela)
godz. 16.00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 170 zł

MENU

W menu:

  1. Tatar z kiszonego śledzia przy akompaniamencie buraka i chrzanu
  2. Velouté z salsefii z kawałkiem smażonej dorady, chipsy z salsefii oraz redukcja z cydru
  3. Krokiety ziołowe z karpia z domowym majonezem
  4. Łosoś fason wellinghton  z duszonym porem i sosem  beurre blanc

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

 

Zapisy :

kontakt@baccaro.pl

Więcej informacji możecie uzyskać telefonicznie 694 414 756

Jakub Hamankiewicz