Uczta mięsożerców: wół na stół

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Uczta mięsożerców: wół na stół

9 marca 2019 (sobota)
godz. 17.00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 220 zł

MENU

  1. Starter: tatar siekany z polędwicy wołowej / szczypiorek (majo, oliwa) / piklowane shimeji / żel z żółtka / korniszon
  2. Sandwich: Beef Sandwich: rozbef / rucola / piklowana cebula / majo truflowy / pomidor / wędzony ser
  3. Makaron: Soba Noodles : polędwica wołowa / warzywa stir – fry/ domowe Teryiaki / orzeszki ziemne / kolendra
  4. Stek: Rib – eye  / BBQ z polskich śliwek / sałata rzymska / ziemniak pieczony w musztardzie

 

Poznajcie wyjątkową atmosferę naszego studia i magię płynącą ze wspólnego gotowania ! Dobra zabawa i emocje gwarantowane 🙂

 

Zapisy :

warsztaty@baccaro.pl

Łukasz Grabowski

Sous Chef / Szef Kuchni Kreatywny w Hotelu Fabryka Wełny**** w Pabianicach, Restauracja Wzorcownia / Przędzalnia

Miłośnik szeroko pojętej kuchni śródziemnomorskiej oraz nowoczesnej kuchni polskiej. Lubi kreować nowe koncepcje smakowe bazując na tradycyjnej kuchni, pokazując ją w nowoczesnym wydaniu.

Uczestnik i laureat krajowych konkursów kulinarnych. Do kluczowych momentów w swojej karierze zalicza staż w Instytucie Paul`a Bocus`a w Lyonie.