fbpx

Uczta mięsożerców: steki

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Uczta mięsożerców: steki

17 listopada 2016 (czwartek)
godz. 18.00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 250 zł

MENU

STEKI:

  1. T-bone steak / frytki z dyni / sos z czekoladą i whisky
  2. Rib-Eye / ziemniak pieczony z twarogiem i szcyzpiorem
  3. Top Sirloin steak
  4. Tomahawk steak / tapas: tapenada czarne oliwki / rukola i oliwa

 

MASŁA SMAK-owe:

  1. Masło palone
  2. Masło z pesto

 

Mięso wykorzystywane w trakcie warsztatów pochodzi z firmy KONKRET, która produkuje steki z długodojrzewającej polskiej wołowiny, jak również z wołowiny pochodzącej ze Stanów Zjednoczonych rasy Angus Black i ze Szkocji.

 

Zapisy :
kontakt@baccaro.pl lub telefonicznie 694 414 756

Zbyszek Kopycki

szef kuchni restauracji „Cud miód”