fbpx

Włoska kuchnia

Kuchnia Baccaro > Włoska kuchnia

17 października 2020 (sobota)
godz. 16:00
czas trwania: ok. 4 godz.
cena: 220 zł

MENU

Menu:

  1. Przystawka: involtini di melanzane e zucchine con speck e mozzarella : zawijaski z bakłażanem, cukinia, spekiem i mozzarellą.
  2. Vitello tonnato: Schab cielęcy gotowany w winie podawany z sosem tuńczykowym i kaparami
  3. Lasagna Napoletana: lazania po neapolitańsku –  z szynka, jajkiem, mozarella, ricotta,
  4. Deser: Kuleczki o smaku tiramisu

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

Anna Wieteska

gospodyni Baccaro, zaraża swoją gościnnością i uśmiechem, ciekawa świata podróżniczka oraz pasjonatka gotowania, wychowała się we Włoszech