fbpx

Zostań domowym sommelierem: wina włoskie

Kuchnia Baccaro > Zostań domowym sommelierem: wina włoskie

21 lutego 2020 (piątek)
godz. 18.00
czas trwania : ok. 2,5-3 godz.
cena : 180 zł

MENU

Kolejne spotkanie z cyklu „Zostań domowym sommelierem”. Tym razem tematem będą wina włoskie.
Poznamy 4 różne wina:

  1. Dissegna prosecco brut
  2. Chardonnay la voliera
  3. Ruminat primitivo Puglia
  4. Povero Moscato d’Asti

 

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

Maria Fijałkowska

miłość do wina zdominowała jej życie całkowicie. I tak oto właśnie pasja przełożyła się na karierę zawodową.

na codzień związana z winebarem „Dwa przez cztery”

Maria sama o sobie:

Podczas degustacji pragnę pokazać gościom jak niesamowite i zaskakujące jest wino, jak winorośl zmienia swoje oblicze w zależności od miejsca uprawy oraz pomysłowości winiarza.