fbpx

Uczta mięsożerców

Kuchnia Baccaro > Warsztaty > Uczta mięsożerców

20 listopada 2021 (sobota)
godz. 16.00
czas trwania : ok. 4 godz.
cena : 260 zł

MENU

Menu:

  1. Tatar wołowy siekany z majonezem grzybowym, rydzami, szalotką i musztarda francuska
  2. Stek z polędwicy wołowej z masłem francuskim, i ziemniaczkami hasselback
  3. Burger wołowy z konfitura cebulową z burakami, majonezem truflowym i pieczonym kozim serem

Zapisy :
warsztaty@baccaro.pl

Damian Marchlewicz

Zwycięzca IV edycji Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia. Kucharz z zamiłowania. Umiejętności nabywał u boku Tomasza Jakubiaka, prowadzącego program na kuchnia+ – Jakubiak lokalnie. Pracował w najlepszej restauracji w Polsce u boku znakomitego Chefa Wojciecha Modesta Amaro. Szefuje kuchni w restauracji Komediowa